StartOff Demo – kompetanseutveksling

Velkommen til en ny digital StartOff Demo! Denne gangen får vi presentert en digital løsning for kompetanseutveksling, altså enten låne eller tilby kompetanse på tvers av virksomheter eller avdelinger.

Tidspunkt

Torsdag 14. september 2023 kl. 09:00 - 09:40

Sted

Digitalt

Om arrangementet

Dette arrangementet har vært – se opptak her.

I oktober 2022 lyste StartOff ut konkurransen Kompetanseutveksling i staten, der oppdragsgiveren (DFØ) annonserte om et behov for å kunne bedre tilrettelegge for kompetanseutveksling på tvers av statlige virksomheter. Leverandøren Gture | Connecting Dreamers with Doers vant konkurransen og fikk utviklingsmidlene til å utvikle en løsning som svarte på DFØs behov.

Resultatet er løsningen «Ablify» – en plattform som kan øke kompetanseutveksling gjennom å gjøre den mer tilgjengelig, standardisert og enklere å gjennomføre. Selv om løsningen er utviklet for statlige virksomheter, vil Ablify også dekke behovene til kommuner, fylkeskommuner og større private virksomheter som ønsker å jobbe mer med kompetanseutveksling på tvers av avdelinger og/eller virksomheter.

Målgruppe

HR ledere, Offentlige innkjøpere, Prosjektledere, Rådgivere, Startups, Investorer.

Er du ansatt i det offentlige og er nysgjerrig på hva det kan bety for deg, eller jobber med HR og vil utforske mulighetene for din virksomhet? Da er dette arrangementet noe for deg!

Program

  • Kort om utfordringen til DFØ
  • Gture presenterer løsningen «Ablify»
  • Spørsmål og svar med Gture og DFØ
  • Bakgrunnen for kompetanseutveksling med Malin Ruud Andersen

Praktisk informasjon

Arrangementet blir gjennomført som et webinar. De som er påmeldte vil motta en påloggingslenke til webinaret som sendes ut i en egen e-post dagen før. Dersom du ikke mottar lenken, sjekk søppelkassen eller «annet»-fanen i innboksen din. E-posten med påloggingsinformasjonen kan ha havnet der.

Pris

Arrangementet er gratis

Delta

Trykk her for å delta

 

Meld deg på