StartOff Demo: Klar til bruk

På dette digitale arrangement vil leverandørene Loopfront og COWI demonstrere sin løsning for ombrukskartlegging av byggematerialer. Løsningen er utviklet gjennom et StartOff-prosjekt der Trondheim Kommune har vært oppdragsgiver.

Tidspunkt

Torsdag 23. mai 2024 kl. 09:00 - 09:45

Sted

Digitalt arrangement

Om arrangementet

Om arrangementet

Loopfront og COWI viser frem sin digitale løsning, utarbeidet for Trondheim Kommune, som vil gjøre økt ombruk av byggematerialer lettere.

Det rives i dag over 22 000 bygninger i året i Norge. Økt ombruk er et sentralt tiltak for å nå ambisjonene Norge har for en mer bærekraftig byggebransje, men god og effektiv dokumentasjon av ombrukte materialer er en viktig utfordring. Dette er utgangspunktet for prosjektet initiert av Trondheim kommune. Kommunen utfordret markedet på dette området gjennom StartOff-konkurransen «Klar til bruk». Se resultatet på dette webinaret.

COWI og Loopfront var leverandørene som vant konkurransen om å utvikle en MVP («minimum viable product») på behovet. MVP-en, som akkurat er utviklet, er et digitalt verktøy som gjør kartleggingsjobben lettere.

Verktøyet gir konkret veiledning knyttet til ulike byggevarer og ulike krav til dokumentasjon.

Innhold

  • Velkommen og agenda
  • Bakgrunn for behovet
  • Demonstrasjon av løsningen
  • Samtale mellom COWI, Loopfront og Trondheim kommune

Hvem kan delta?

Arrangementet er for deg med interesse for sirkulærøkonomi og ombruk, bygg og anlegg, innovative anskaffelser, eller jobber med innkjøp, investeringer og andre som er interessert i å ta i bruk ny teknologi

Praktisk informasjon

Dato: 23. Mai

Klokkeslett: 09.00-09.45

Arrangementet gjennomføres via Vimeo, du vil får tilsendt lenken dagen før arrangementet. Viktig at du sjekker søppelpost, og/eller spamfilter før du kontakter kursadministrasjonen over at du ikke har mottatt lenken.

Spørsmål til det faglige kan stilles underveis i sendingen. Ved stor pågang av spørsmål vil vi sende ut spørsmål og svar i etterkant av sendingen. Har du spørsmål til det tekniske sendes dette på e-post til kurs@dfo.no.

Pris

Kurset er gratis.

Påmelding

https://kurs.dfo.no/courses/28136

Kontaktperson

Malin Karlsson – malin.karlsson@dfo.no

Meld deg på