Ses vi på Arendalsuka?

av Bjørnar Grønhaug

LUP deltar på Arendalsuka 2023 og arrangerer en panelsamtale om hvordan kommunene og andre offentlige innkjøpere kan bruke de 740 mrd som går til offentlige innkjøp hvert år til å fremme bærekraftige løsninger og skape innovasjon og næringsvekst. I tillegg til vår egen panelsamtale deltar vi på flere andre arrangementer. I vår kalender finner du fullt program for LUP og noen utvalgte arrangementer fra våre eiere og partnere vi anbefaler deg som er interessert i innovative offentlige anskaffelser å delta på. Link til kalenderen og våre anbefalinger ligger lenger ned på denne siden.

Panelsamtale under Arendalsuka: Det finnes bedre løsninger – 740 mrd i året til offentlig innkjøp må gi mer innovasjon!

Det offentlige må tørre å utfordre markedet og la leverandørene vise hva som er mulig å få til. Når offentlige myndigheter stiller krav til miljøvennlige produkter og tjenester i sine anskaffelser, oppfordres bedrifter til å finne innovative måter å oppfylle kravene på. Politiske vedtak er de sterkeste faktorene som påvirker innovasjonstakten i denne sammenheng og øker potensialet for næringsutvikling. Hvordan kan kommunene og andre offentlige innkjøpere kan bruke de 740 mrd som går til offentlige innkjøp hvert år til å skape innovasjon og næringsvekst?

Se tidspunkter og fullt program for LUP på Arendalsuka i vår kalender.

Book oss til et arrangement eller avtal en kaffeprat

LUPs delegasjon består av Innovasjonspådriver for helse og omsorg Riche Vestby, Innovasjonspådriver Sør- og Vestlandet Stig Bang Andersen, Daglig leder Ingebjørg Harto og Kommunikasjonsansvarlig Bjørnar Grønhaug. Vi har fortsatt litt tid i mellom arrangementene vi deltar på, så om du ønsker deltakelse fra noen av oss eller booke en kaffeprat er det bare å ta kontakt. Klikk på lenkene over for å sende en melding på LinkedIn, eller send en e-post til bjornar.gronhaug@lup.no.