Ledig stilling i Nasjonalt program for leverandørutvikling

av Ida Laustsen

Vi forsterker vårt lederteam i Nasjonalt program for leverandørutvikling – vil du jobbe med spennende utviklingsoppgaver innen innovative offentlige anskaffelser?

Vi søker etter en senior ressurs som skal være med å styrke og videreutvikle arbeidet med å øke innovasjonseffekten av offentlige anskaffelser i Norge. Vårt program har over tid utviklet seg til å bli et sentralt og samlende virkemiddel på området og vi er inne i en spennende fase med fokus på spredning og skalering.

Gjennom å være en landsdekkende pådriver, arbeider vi for å løfte anskaffelser fra administrasjon til strategisk virkemiddel, slik at nye og effektive løsninger etterspørres, utvikles og spres. I tillegg tilrettelegger vi for praktisk bistand hvor det etterspørres innovasjon, for å bidra til at innovasjonshøyden øker, samfunnsutfordringer løses, og at læring og kunnskap tilbakeføres.

I programmet vil du være med og lede 12 engasjerte og kunnskapsrike kollegaer med kompetanse på innovasjon, offentlig sektor og næringsutvikling, samt et økosystem av ledende samfunnsaktører som alle har en interesse av å fremme innovasjon gjennom anskaffelser.

Vi kan love deg spennende arbeidsdager i en samfunnsviktig rolle med stor påvirkning.

Søknadsfrist er 17.8.2021.

Les fullstendig stillingsutlysning på Finn.no her.