Gode resultater tross krevende tider

av Per Harbø

Nå nærmere vi oss inngangen til 2022 og kan legge bak oss nok et utfordrende år. Likevel kan vi som jobber med innovative anskaffelser merke økt oppmerksomhet og vilje til handling på det vi jobber med!

Flere offentlige virksomheter og bedrifter har fått øynene opp for gevinstene som ligger i å bruke offentlige anskaffelser som innovasjonsmotor.

Etter siste smittebølge og nye smitteverntiltak ser verden plutselig litt annerledes ut enn vi så for oss i november. Vi skal nok en gang gå inn i ett nytt år med restriksjoner og høy smitte. Fordelen nå er at vi har litt erfaring og kan jobbe på tross av dette. Vi sees mindre, men det står ikke i veien for den jobben vi skal gjøre. Ja, vi må avlyse, endre, eller digitalisere møter og konferanser, men budskapet vårt blir ikke mindre viktig av den grunn.

Vi gleder oss til å gå inn i det nye året med alle dere som følger LUP, samarbeider med LUP, eller er en av våre partnere! 2022 skal bli året vi skal få til enda mer gode innkjøp med fokus på innovasjon, bærekraft og miljø!

God jul og godt nyttår fra alle oss i LUP.