StartOff Demo – Enklere tilgang på offentlig informasjon

StartOff Demo viser frem de siste løsningene som ble utviklet i programmet. Append demonstrerer sin KI-løsning for enklere tilgang på offentlig informasjon utviklet for Helsedirektoratet.

Tidspunkt

Mandag 4. mars 2024 kl. 12:00 - 12:30

Sted

Om arrangementet

Om arrangementet

Få med deg når oppstartsselskapet Append viser frem sin minimumsløsning utarbeidet for Helsedirektoratet som hjelper foreldre til alvorlig syke barn for å samle all relevant informasjon på ett sted.

Familier til alvorlig syke barn og unge bruker opptil 19 timer i uken på å søke etter informasjon og koordinere tjenester rundt barnet. Informasjonen de trenger ligger spredt på mange websider, er skrevet på ulike måter og det er utfordrende å sette den sammen på en helhetlig måte. 4. mars vil Append demonstrere løsningen de har utviklet som samler informasjon fra en rekke ulike kilder tilpasset en gitt kontekst, ved bruk av språkmodeller og annen teknologi i kombinasjon.

 

Løsningen er laget som del av StartOff-prosjektet «Enklere tilgang på offentlig informasjon». StartOff var et program for innovative anskaffelser, hvor offentlige oppdragsgivere fikk utviklet løsninger på sine behov, gjennom en prosess spesialtilpasset oppstartsbedrifter. I dette arrangementet demonstreres løsningen oppstartsselskapet Append har utviklet til å svare på Helsedirektoratets konkurranse «Enklere tilgang på informasjon»!

Helsedirektoratet sammen med partnere, Direktoratet for e-helse, Utdanningsdirektoratet, Statped, NAV, KS og Flekkefjord kommune, i livshendelsen «alvorlig sykt barn» har vært oppdragsgiver.

Program

  • Velkommen og agenda
  • Bakgrunn for behovet
  • Demonstrasjon av løsningen
  • Panelsamtale mellom Helsedirektoratet og Append

Les mer om anskaffelsen

Praktisk informasjon

Arrangementet gjennomføres via Vimeo, du vil får tilsendt lenken dagen før arrangementet. Viktig at du sjekker søppelpost, og/eller spamfilter før du kontakter kursadministrasjonen over at du ikke har mottatt lenken.

Spørsmål til det faglige kan stilles underveis i sendingen. Ved stor pågang av spørsmål vil vi sende ut spørsmål og svar i etterkant av sendingen.

Har du spørsmål til det tekniske sendes dette på e-post til kurs@dfo.no.

Påmeldingsfrist
02. mars 2024
Arrangementet er gratis
Kontaktperson: Magne Hareide
magne.hareide@dfo.no
Meld deg på