Seminar om innovative offentlige anskaffelser for etablerere i Rogaland

Hvordan sikrer vi oss at leverandører har innsikt i det offentliges behov, og innkjøperne i nye løsninger fra næringslivet?

Tidspunkt

Tirsdag 17. oktober 2023 kl. 12:30 - 14:00

Sted

Måltidets/Havets Hus (Bygg I 7) - Innovasjonsparken Stavanger, Prof. Olav Hanssensvei 7A, Stavanger

Om arrangementet

Er du eller ønsker du å bli en leverandør som selger varer og tjenester til det offentlige? Her vil du få grunnleggende informasjon om fremgangsmåte, mulig kommunikasjon med innkjøperne, innovative anskaffelser og få tips om anskaffelsesregelverket.

Stat, kommuner og fylker handler hvert år inn varer tjenester for nærmere 740 milliarder kroner fra det private. – Å etterspørre nye eller bedre løsninger som bedre tilfredsstiller samfunnets behov, er innovative anskaffelser. Det offentlige må ta stilling til produkter som ikke foreløpig er på markedet. Hvordan skal man navigere i landskapet for en best mulig bærekraftig utvikling? Krav til at det offentlige skal gå foran og vise vei i transformasjonen, stiller også krav til alle bedriftene som skal delta i anbudsprosessene.

Her vil du få grunnleggende informasjon om fremgangsmåte, mulig kommunikasjon med innkjøperne, innovative anskaffelser og få tips om anskaffelsesregelverket.

Målgruppen for møtet er leverandører som selger eller ønsker å selge varer og tjenester til det offentlige.

Arrangeres i samarbeid med Skape.no

Meld deg på