Leverandørkonferanse Helse

Bedrifter som leverer til offentlig helse- og omsorg-sektor, kommuner eller helseforetak, får muligheten til å treffe og presentere sine løsninger til offentlige kunder. Digital leverandørkonferanse - Send inn din presentasjon!

Tidspunkt

Fredag 12. juni 2020 kl. 09:00 - 14:00

Sted

Digital Leverandørkonferanse Helse

Om arrangementet

NHO Trøndelag inviterer din bedrift til en digital møteplass hvor du får anledning til å presentere bedriftens løsninger til potensielle offentlig kunder innen helse- og omsorgssektor. Løsningene kan være helt nye og uprøvd, eller klare til å bli tatt i bruk. Du kan være leverandør til offentlig helsesektor allerede, eller være potensielt ny leverandør i dette markedet.

Påmelding her og mer info. Det er gratis å delta.

Programmet finner du her: Program Leverandørkonferanse Helse 12. juni

Det blir plenums-innlegg mellom kl 9-11.30, og webinarer mellom kl 12-14.15.

For best å få presentert din løsning ber vi om at du sender inn på forhånd en presentasjon. Presentasjonen kan være i form av ren tekst, powerpoint, film, etc som er lett å se. Det lages en egen nettside for konferansen som kun deltakerne får tilgang til. Her kan potensielle kunder se på bedriftenes løsninger når konferansen åpnes. Da gjelder det å ha en presentasjon som raskt forteller hva dere kan tilby og som vekker interesse!

Tekst kan skrives inn i påmeldingsskjemaet. Øvrig presentasjonsform (lenke til film, powerpoints etc) og tilbehør du ønsker skal være med, som f.eks logo, sendes til hilde.satertro@nho.no 

Her kan du se eksempel på hvordan din bedrift blir presentert på konferansens nettside.

Du vil for det meste møte kommuner og helseforetak i Midt-Norge.

Velkommen til en dag hvor du knytter nye bekjentskaper, skaper business, eller tar vare på gode relasjoner og kundeforhold.