Innovasjonsarena for veg, bro og tunnel

Årets stevnemøte mellom byggherrer og oppfinnere skjer 15. november Innovasjonsarena finner sted på Clarion Hotel & Congress Gardermoen. Arrangører i år er VIA – næringsklyngen for transportinfrastruktur, Statens vegvesen og Nye Veier.
I tillegg bidrar 20 partnere. LUP er selvfølgelig en av dem.

Tidspunkt

Onsdag 15. november 2023 kl. 09:00 - 22:00

Sted

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

Om arrangementet

Dette blir en dag hvor innovasjon og klimasmarte løsninger for veg, bro og tunnel blir satt i system og hvor bedrifter, byggherrer, entreprenører, rådgivende ingeniører og vegforvaltere samles under samme tak.

Her får innovative bedrifter mulighet til å presentere idé eller produkt til et fagpanel, i tillegg blir det mulig å få 1:1 møter med Statens vegvesen, Nye Veier og Fylkeskommuner.

– I fjor hadde vi 220 deltakere, og i år forventer vi å passere 300, sier Benedicte Titlestad, kommunikasjonssjef i VIA. Hun viser til at flere av de som var partnere i fjor, og ønsker å være med i år også.

Ønsker du 1:1 møter eller presentasjon for panel er fristen for påmelding 18. oktober.

I løpet av én dag kjører Innovasjonsarena parallelle sett med utstillere, presentasjoner for fagpanel og 1:1-møter, i tillegg til presentasjoner fra scenen. Fagpanelene er sammensatt av byggherrer, erfarne ingeniører og entreprenører. Bedrifter får anledning til å presentere sin idé for panelet, før det blir spørsmål og umiddelbare tilbakemeldinger

Dette er en strålende anledning til å vise fram gode løsninger, få tilbakemeldinger fra myndigheter og marked og lære noe nytt.

Meld deg på