Øystein Sørhaug er ny innovasjonspådriver for LUP i Bergen

av Bjørnar Grønhaug

LUP er stolte av å kunngjøre ansettelsen av Øystein Sørhaug som vår nye innovasjonspådriver, med kontor i Bergen. Øystein kommer fra en stilling som rådgiver i Helse Bergen og vil være med å holde i innovative anskaffelser innen helsesektoren, i tillegg til å fungere som regional innovasjonspådriver på Vestlandet.

Øystein Sørhaug sammen med kollegaer
Øystein Sørhaug sammen med kollegaer; daglig leder Ingebjørg Harto, innovasjonspådrivere i team Helse Riche Vestby, Elisabeth Smith og Hanne Solgår-Øverlier og innovasjonspådriver for Sør- og Vestlandet Stig Bang-Andersen.

Øystein bringer med seg en bred og variert erfaring innen innovasjon og entreprenørskap, og vi ser frem til de nye perspektivene og ideene han vil tilføre vårt team.

Med utdannelse som siviløkonom fra Handelshøgskolen i Bodø, med spesialisering i innovasjon og entreprenørskap og over 17 års yrkeserfaring inkludert forretningsutvikling, prosjektledelse, samfunns- og næringsutvikling, og helsesektoren har han mye kunnskap som vil bidra til å nå LUPs målsettinger.

Øystein er av typen som tar sukker før kanel på grøten og går under kallenavnet «smågodtkongen» blant familie og venner. Han er glad i å treffe folk, bygge allianser, finne partnerskap og bygge og utvikle ting sammen.

Øystein har tidligere fått publisert en vitenskapelig artikkel om en transnasjonal sammenligning av entreprenørskapsbarrierer i Norge og andre land, som en forlengelse av masteroppgaven hans. Artikkelen ble anerkjent i et nivå 2 tidsskrift.

Vi gleder oss til å se hvordan Øystein vil bidra til å styrke innovasjonsarbeidet i LUP og ser frem til å jobbe sammen med ham for å realisere mange spennende prosjekter.

Velkommen til LUP, Øystein!