Startprogram for anskaffelse av innovasjon

fredag 6. desember 2019

Fra 12:00 til 15:00

Norges Varemesse, Messeveien 8, 2004 Lillestrøm

Under Evolve Arena 2018 inviterer vi ansatte i offentlige virksomheter til å delta på startprogram for anskaffelse av innovasjon!

Målgruppen for dette startprogrammet er ansatte i offentlige virksomheter: fylkeskommuner, kommuner og statlige virksomheter. Denne dagen retter seg mot ledere, fagansatte og innkjøpere. Tidligere har vi arrangert startprogram for innovative anskaffelser, hvor man får en introduksjon til innovative anskaffelser og lærer hvordan man skal gå i dialog med markedet. I dette startprogrammet for anskaffelse av innovasjon tar vi det ett steg videre, med fokus på utviklingsprosjekter og anskaffelser med stor innovasjonshøyde!

Startprogrammet for anskaffelse av innovasjon er gratis og vi serverer lunsj. Påmelding til startprogrammet her. 

I løpet av startprogrammet vil du blant annet lære:
– hvilke anskaffelsesprosedyrer passer når?
– hvordan bruke forsknings- og utviklingskontrakter i anskaffelser?
– hvordan få til innovasjon?

Alle som deltar og registrerer seg på startprogrammet får gratis inngang til expo-området på Evolve Arena 2018, og du vil motta en bekreftelsesmail med inngangsbillett. Evolve Arena er en viktig møteplass for smarte byer og samfunn. 5 og 6 desember 2018 arrangeres den på Norges Varemesse på Lillestrøm. Konferansen skal fremme innovasjon, smarte byer og samfunn. Deltakerne på startprogrammet får også rabatter på deltakelse på konferansen. Dette startprogrammet er et samarbeid med Nasjonalt program for leverandørutvikling, Evolve Arena og NHO Oslo og Akershus. Påmelding til konferansen Evolve Arena her.

Velkommen!