Lær om Best Value Procuement (BVP) på Bygg reis deg

fredag 18. oktober 2019

Fra 15:00 til 15:45

Norges Varemesse, Messeveien 8, 2004 Lillestrøm

Best Value Procurement (BVP) er en metode for innkjøp og oppdragsstyring som ennå er fersk i Norge. På dette miniseminaret får du vite hva BVP er og hvorfor denne metoden brukes. Du får også høre litt om erfaringene fra Omsorgsbygg og de andre pilotene.

Tema for miniseminaret er Best Value Procurement, BVP. Dette er en anskaffelsesmetode som ennå er fersk i Norge, men som stadig flere byggherrer tar i bruk. Omsorgsbygg har to piloter på gang, og skal anskaffe ytterligere 5-8 barnehager med denne metoden før vi gjør en evaluering. Også andre kommuner og offentlige byggherrer tar metoden i bruk.

BVP er en anskaffelsesmetode hvor pris er vektet lavt og kompetanse og oppdragsforståelse er vektet høyt. BVP kjennetegnes også ved at det er en metode som krever mindre ressurser både fra oppdragsgiver og leverandør i konkurransefasen. Best value-metoden er avhengig av tett dialog mellom oppdragsgiver og leverandør gjennom hele konkurranse- og prosjektgjennomføringen.

Vi har samarbeid med Difi, Nasjonalt program for leverandørutvikling, EBA og RIF på de to pilotprosjektene (Vollebekk og Munkerud barnehage).

Målgruppe: Rådgivende, utførende bygg og anlegg

Arrangør: Omsorgsbygg

Registrering

Program

Hvordan finne frem